Catering Stockholm

Årets julbord från Catering Stockholm

Julbord Stockholm

Julbord Stockholm

Catering Stockholm: Skäm bort Dina Gäster Årets Julbord

Vid den magiska tiden av året när julstämningen sprider sig över Stockholm, är det dags att börja planera för de festliga tillfällena. Catering Stockholm står redo att förgylla din julbord eller julfest med enastående smaker och professionell service.

Mångsidigt Julbordsutbud Catering Stockholm förstår att varje julbord är unikt, precis som varje klient. Vårt omfattande utbud av julbordscatering täcker alla smaker och preferenser. Från traditionella svenska rätter som gravad lax och prinskorv till moderna tolkningar av klassiker, levererar vi smaker som får gästerna att häpnas.

Färska och Lokala Ingredienser  Catering Stockholm tror på att erbjuda det bästa, och det inkluderar användningen av färska och lokala råvaror. Genom att samarbeta med lokala leverantörer strävar vi efter att skapa matupplevelser som inte bara smakar fantastiskt utan också stödjer vår gemenskap.

Professionell och Personlig Service Vår dedikerade personal på Catering Stockholm arbetar hårt för att göra ditt Julbord Stockholm eller julfest minnesvärd. Vi tar hand om alla detaljer så att du kan koppla av och njuta av stunden med dina gäster. Från planering till genomförande är vår service både professionell och personlig.

Anpassningsbarhet för Alla Evenemang Oavsett om du planerar en intim julmiddag med nära vänner eller en storslagen julfest för företaget, kan Catering Stockholm skräddarsy vårt cateringutbud för att passa dina behov. Vi har erfarenheten och flexibiliteten för att göra varje evenemang unikt och minnesvärt.

Stockholm Catering – För En Oförglömlig Julupplevelse När du väljer Catering Stockholm för ditt julbord eller julfest får du inte bara en måltid, utan en upplevelse. Vi är stolta över att vara en del av Stockholm och ser fram emot att skapa magiska stunder tillsammans med dig och dina gäster.

Vår Julcatering – En Resa Genom Julens Smaker Catering Stockholm bjuder in dig på en resa genom julens smaker och traditioner. Vårt julbordsutbud är noggrant sammansatt för att erbjuda en balans mellan traditionella favoriter och innovativa kreationer. Här är en närmare titt på vad vår julcatering har att erbjuda:

Julbord Stockholm

Julbord av Catering Stockholm

vad som erbjuds på julbordet

Julbord Stockholm

Inled din julmiddag med våra delikata förrätter, skapade för att väcka aptiten och sätta tonen för kvällen. Vår gravad lax, noggrant marinerad och serverad med senapssås, är en klassiker som alltid imponerar. För de som önskar något unikt kan våra krämiga pilgrimsmusslor med saffranssås vara det perfekta valet.

Det kalla

Catering Stockholm erbjuder klassiska och moderna smaker på sillbordet, Från Vodka och havtorns sill till senaps sill.

Catering Stockholm glömmer ju självklart inte  alla sallader som alla förväntar sig, Den klassiska rödbetssalladen, Mimosa salladen eller kanske en modern twist på gubbröran.

Självklart har Catering Stockholm också höjdpunkten på det kalla, Julskinkan som är griljerad till perfektion.

Varma sidan av Julbordet

Catering Stockholm ställer fram ett magiskt utbud av varma rätter från köttbullar till en värmande gratäng bakad på jordärtskocka och purjolök samt äpple.

Man får ju inte glömma klassikerna som revbensspjäll, Jansons frestelse eller lutfisken med gröna ärtor och kryddpeppar till dit Julbord Stockholm.

Det söta efter maten

Catering Stockholm  erbjuder ett stort utbud från det klassiska julgodiset till moderna ostbrickan, Vi erbjuder självklart klassikerna som Ris ala’malta, mjuk pepparkaka, pepparkakor, rocky road.

Catering Stockholm  erbjuder också lite moderna jul efterrätter som saffrans pannacotta med vit choklad med torkade lingon

Servicestil

För att säkerställa bästa möjliga service, är det rådligt att lägga din beställning väl i förväg. Detta ger cateringföretaget tid att förbereda och säkerställa att allt är enligt dina specifikationer.

Catering Stockholm Företag

Minnesvärdt julbord för din Julfest

Catering av julbord Stockholm varierar från företags festen till avslappnade Familj träffar. Nyckeln till framgångsrik företagscatering ligger i följande aspekter:

Anpassning

Att anpassa julbordet för att tillfredsställa dina behov för företagets eller familjens  firande är avgörande. Det kan innebära allt från att skapa den klassiska julstämningen för familjen eller festen som aldrig tar slut för företaget, till att utforma sofistikerade träffar inför julen för företagsevenemang.

Genom att erbjuda anpassade lösningar, kan cateringföretagen i Stockholm möta varje kunds unika behov och önskemål.

Kvalitetsservice

Att säkerställa punktlig leverans och professionell service för Julbord Stockholm är centralt. För många företag och familjer är tiden en kritisk faktor, och att veta att maten kommer att levereras i tid och presenteras på ett professionellt sätt ger en extra trygghet.

Flexibilitet

Att erbjuda ett brett utbud av alternativ för att tillgodose olika smaker och kostbehov för Julbord Stockholm viktigt. Detta inkluderar allt från vegetariska och veganska alternativ till julbordet som tar hänsyn till allergier eller specifika kostrestriktioner.

Catering Stockholm är redo att göra ditt evenemang minnesvärt genom en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga julfirandet. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och önskemål.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att skapa en oförglömlig upplevelse som kommer att glädja dina gäster och lämna ett varasmak och service möts med passion och professionalismktigt intryck.

Välkommen till Catering Stockholm – där smak och service möts med passion och professionalism

Julbord Stockholm

Catering av julbord Stockholm

Ingen jul utan Catering Stockholm

När julen närmar sig i Stockholm är det en magisk händelse, och catering spelar en betydande roll i firandet. Följande aspekter bör beaktas för en oförglömlig julbord Stockholm:

Personliga Julbord Stockholm

Att skapad det perfekta julbordet är en självklarhet och vi på Catering Stockholm glädjer oss med att lyssna på dina önskemål angående julbordet och rätterna som skall serveras på julbord Stockholm, Catering Stockholm respekterar all kostrestirktioner och planera efter dessa för att ge dig som kund och dina gäster den bästa julen och det perfekta julbordet för ditt evenemang.

Julfikat

Självklart erbjuder vi ett utbud av julfika på beställning för arbetsplatsen, Företaget, idrottslaget eller familj samlingen.

Fikat kan bestå av det klassiska glöggen med pepparkakor, julkryddat kaffe med lussekatter, Varm choklad och mjuk pepparkaka.

Vi ser till att om du skulle önska ett annat form av fika så fixar vi det!

Lokala Ingredienser

Att använda lokala och säsongsbetonade ingredienser bidrar till färska, minnesvärt Julbord Stockholm. Detta inkluderar inte bara att använda lokala råvaror men också att anpassa våra rätter efter vinterns erbjudanden till Julbord Stockholm

Vi på Catering Stockholm arbetar nära med varje kund för att skapa det perfekta julfirandet från julfikat till Julbord Stockholm

Vårt team ser till att varje detalj är på plats, från den första sillen till den sista biten julgodis, för att säkerställa att du som kund och dina gäster får en oförglömlig upplevelse.

Julbord Stockholm

Catering Stockholms sill

Stockholms bästa Sillar

Julbord Stockholm

Nya Smaker att Utforska

För dem som söker nya smaker och upplevelser erbjuder Catering Stockholm medarbetare ett spännande utbud av moderna sillvariationer så som äpple- och ingefärssill kombinerar det söta från äpplet med den peppriga hettan från ingefäran för en frisk och smakfull kombination. Citron- och dillmarinerad sill ger en uppfriskande twist med sina ljusa och fräscha smaker. Dessa nytänkande sillslag är designade för att tillfredsställa även de mest kräsna smaklökarna och lägga till en överraskande dimension till ditt julbord.

Havets Delikatesser på Ditt Bord

Catering Stockholm strävar efter att erbjuda mer än bara traditionella sillar inför Julbord Stockholm. Våra med arbetare tar inspiration från havets djup och inkluderar delikatesser som havskräftssill och löjromssill. Havskräftssillen är en extravagans av smaker, där den rika och söta smaken av kräftkött kombineras med sillens mildhet. Löjromssillen är en fest för sinnena med sin krämiga konsistens och de karakteristiska smakerna av löjrom som kompletterar sillen på ett subtilt men elegant sätt.

Sill i Många Former

Catering Stockholm och våra partners erbjuder sill i olika former för att tillgodose alla preferenser. Våra sillrullader, fyllda med godsaker som rökt lax och gräslök, är konstnärligt presenterade och tillför en elegant touch till Julbord Stockholm. För de som föredrar sill i sin renaste form erbjuder vi helinlagd sill, där kryddor och smaker får blomstra i varje tugga. Med olika former och presentationer strävar vi efter att skapa en visuell och smaklig fest för dina sinnen.

Färska Råvaror, Lokala Smaker

Catering Stockholm är stolta att över att våra medarbetare använder färska och lokala råvaror för att skapa vårt sillutbud. Genom att samarbeta med lokala fiskleverantörer säkerställer vi att varje sill på ditt Julbord Stockholm är av högsta kvalitet och fångad med omsorg. Detta inte bara stödjer vårt lokalsamhälle utan garanterar också en autentisk smakupplevelse som kommer från Stockholms närhet till havet.

Varmsidan av julbordet

Varma sidan av julbordet

När vinterkylan smyger sig in och snön lägger sig som en förtrollande täcke över Stockholm, är det dags att omfamna värmen och festligheterna. Catering Stockholm är stolta över att erbjuda en enastående samling av värmande julbordsrätter, skapade för att göra ditt firande minnesvärt och smakrikt.

Festliga Smaker

Griljerade Köttbitar med Julens Kryddor Julbordet är en tid för att njuta av det bästa av köttets smaker, och Catering Stockholm presenterar griljerade köttbitar som är fulla av julens kryddor. Vår saftiga och kryddiga julskinka är en självklarhet på varje julbord, griljerad till perfektion för att ge en karamelliserad yta och en saftig inre del. För dem som söker variation erbjuder vi även lammstek med rosmarin och vitlök

Lutfisk och Janssons Frestelse

Catering Stockholm hyllar svenska traditioner genom att erbjuda klassiska rätter som lutfisk och Janssons frestelse. Vår lutfisk, serverad med ärtor, vit sås och senap, är en rätt som väcker nostalgiska minnen och ger en autentisk smak av svensk jul. Janssons frestelse, med sina lager av potatis, lök, ansjovis och grädde, blir en krämig och smakrik sensation som kompletterar det varma julbordet på bästa sätt.

Råvaror

Fokus på Färska och Lokala Ingredienser Catering Stockholm sätter stort värde på att använda färska och lokala råvaror för att skapa värmande julbordsdelikatesser. Genom att samarbeta med lokala bönder och producenter säkerställer vi inte bara hög kvalitet utan stödjer också vårt lokala samhälle. Detta engagemang för färska och lokala ingredienser gör varje tugga till en smakrik resa genom Stockholms gastronomiska arv.

Skapa En Värmande Julupplevelse med Julbord Stockholm, Catering Stockholm strävar efter att skapa en värmande julupplevelse för dig och dina gäster. Genom att kombinera traditionella smaker med moderna twistar och fokusera på kvalitet i varje ingrediens, gör vi julbordet till en fest av värme och gemenskap. Låt oss vara en del av ditt Julbord Stockholm och skapa en minnesvärd stund där dofterna och smakerna förenas för att skapa en sann fest för själen.

Julbord Stockholm

Julbord Stockholm

Julfirandet med Catering Stockholm

Julbord Stockholm

Catering Stockholm: För Det Bästa Julfirandet

När det kommer till att arrangera det perfekta Julbord Stockholm, är Catering Stockholm din pålitliga partner för att göra stunden minnesvärd och smakfull. Med vår dedikation till service av högsta kvalitet och enastående kulinariska upplevelser för dit Julbord Stockholm strävar vi efter att överträffa förväntningarna och skapa den ultimata atmosfären för fest och glädje.

Här har du en steg-för-steg guide för att göra din cateringbeställning sömlös och tillfredsställande.

Eventbedömning

För att bestämma storleken och stilen på ditt Julbord Stockholm är det viktigt att överväga flera faktorer. Är det en formell tillställning eller en avslappnad sammankomst?

Antalet gäster, allergier, platsen för evenemanget, och evenemangets natur (som företagsmöte eller familjefest) kommer att spela en stor roll i hur du planerar din beställning av catering för julbordet.

Bäst Catering i Stockholm

Att tänka på när du ska beställa julbord Stockholm

Julbord Stockholm

Kommunikation och Feedback

Ett effektivt samarbete mellan kunden och cateringföretaget är avgörande. Det är viktigt att vara öppen och tydlig med sina önskemål och förväntningar. Efter evenemanget är feedback värdefull för både kunden och cateringföretaget för att förbättra framtida tjänster.

Hållbarhet och Miljömedvetenhet

Allt fler cateringföretag i Stockholm lägger vikt vid hållbarhet och miljövänliga alternativ. Detta inkluderar allt från att minska matsvinn till att använda biologiskt nedbrytbara eller återvinningsbara material för servering och förpackningar.

Budget och Planering

Att ha en tydlig budget och en detaljerad plan är viktigt för att undvika överraskningar. Cateringföretagen i Stockholm kan ofta erbjuda olika paketlösningar som passar olika budgetnivåer och evenemangstyper.

Beställ catering Stockholm

Nedan fyller du i all din kontakt information och all eventuell information angående ditt Julbord Stockholm så kommer Catering Stockholm ta snart kontakt med dig.

Contact Form

Välj din catering tjänst du vill beställa och  menyn som har tilltalat dig.

Beräkna antalet personer som kommer.  Om det skulle bli ytterligare gäster meddela oss så fort som möjligt.

Meddela oss om det kommer finnas personer som har allergier i din beställning eller specialkost ( T.ex Vegan )

Beställ i god tid så att  Catering  Stockholm har tid att förbereda allt och se till att din catering blir helt perfekt och att du inte behöver oroa dig för något.

Kontakta oss

Nyårs festen

Skippa stressen med att planera in nyårs firandet, Låt oss på Catering Stockholm fixa det!

julbord

Skippa Julstressen! Låt oss på Catering Stockholm stå för Julmaten för ditt julfirande!

Bröllop

Catering Stockholm erbjuder flera olika catering lösningar för ditt bröllop